☰ Menu
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - Państwowy Zakład Higieny
Herb Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - Państwowy Zakład Higieny

Wtorek 21.01.2020

A A A A
A A+ A++
zaawansowane
NazwaTypDataOperacja
Konkurs na wolne stanowisko kierowcy w Dziale Administracyjnym NIZP-PZHel. menu2019-12-05MODYFIKACJA
Konkurs na wolne stanowisko kierowcy w Dziale Administracyjnym NIZP-PZHel. menu2019-12-05UTWORZENIE
Konkurs na wolne stanowisko kierowcy w Dziale Administracyjnym NIZP-PZHdokument2019-12-05UTWORZENIE
Informacja o wyborze oferty.pdfplik2019-12-03UTWORZENIE
Zaproszenie.pdfplik2019-12-03UTWORZENIE
Formularz oferta.pdfplik2019-12-03UTWORZENIE
Wzór umowy.pdfplik2019-12-03UTWORZENIE
Dokumentyel. menu2019-12-03UTWORZENIE
Usługa wykonania analizy próbek kału. Znak sprawy: A-AZ-22-282/11/19 Termin składania ofert 05.12.2019 r do godz. 12:00plik2019-12-03UTWORZENIE
Usługa wykonania analizy próbek kału. Znak sprawy: A-AZ-22-282/11/19 Termin składania ofert 05.12.2019 r do godz. 12:00el. menu2019-12-03MODYFIKACJA
Usługa wykonania analizy próbek kału. Znak sprawy: A-AZ-22-282/11/19 Termin składania ofert 05.12.2019 r do godz. 12:00el. menu2019-12-03UTWORZENIE
Usługa wykonania analizy próbek kału. Znak sprawy: A-AZ-22-282/11/19 Termin składania ofert 05.12.2019 r do godz. 12:00dokument2019-12-03UTWORZENIE
BZ ogłoszenie mgr chemii - Pracownia Oceny Zanieczyszczeń Chemicznych.docxplik2019-12-03UTWORZENIE
Dokumentyel. menu2019-12-03UTWORZENIE
Konkurs na wolne stanowisko inżynieryjno - techniczne w Zakładzie Bezpieczeństwa Żywności NIZP-PZHplik2019-12-03UTWORZENIE
Konkurs na wolne stanowisko inżynieryjno - techniczne w Zakładzie Bezpieczeństwa Żywności NIZP-PZHel. menu2019-12-03MODYFIKACJA
Konkurs na wolne stanowisko inżynieryjno - techniczne w Zakładzie Bezpieczeństwa Żywności NIZP-PZHel. menu2019-12-03UTWORZENIE
Konkurs na wolne stanowisko inżynieryjno - techniczne w Zakładzie Bezpieczeństwa Żywności NIZP-PZHdokument2019-12-03UTWORZENIE
Informacja o udzieleniu zamówienia.pdfplik2019-12-03UTWORZENIE
Zawiadomienie o wynikach.pdfplik2019-12-03UTWORZENIE

<< [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] >>
 

Biuletyn Informacji Publicznej wykorzystuje pliki cookies.

Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.

X